OTTO HAR ORDET!!

Nu jävlar är det nog på gång...håll i hatten för snart blir det nog åka av skulle jag tro!!!!

Jag börjar känna att hon doftar underbart så jag sträckte mig tom så långt att jag lekte med henne en stund idag...men säg för fan inte det till nån vad ni än gör!! Man måste ju hålla sin profil utåt ni vet vad jag menar va??

Så nu äntligen äntligen verkar det vara på G iallafall, hej å hå wich me good luck nu bara att hon tillåter mig bestiga också för jag pallar ju inte med att matte ska va där å störa, när hennes ljuva stämma hörs så slaknar den ju direkt om jag säger så!! hur jävla kul är det att utför själva akten med publik?? jag är ju ingen filmstjärna i den branschen vad jag minns..

By the way, idag va hon med den abnormt stora magen här, hon som snart ska bli två..gissa vad hon gjorde då??

Japp rätt gissat, klorna igen:(

Att hon aldrig kan låta mig vara ifred, jag hatar henne, men det hjälper inte, hon klipper dom ändå jäkla subba!!

Nähe nu ska jag försöka fortsätta min uppvaktning och visa mig från min bästa sida, så I`ll be back va så säker!!

// OTTO


En speciell dag!!

Denna dagen är inte som andra!!

För 14 år sedan föddes ett mirakel, vid denna tiden för exakt 14 år sedan kämpade detta underverk för livet och för att få leva.

Så detta är en glädje dag som va så otroligt nära att förvandlas till en tragedi...oddsen va mycket dåliga och vi blev direkt förberedda på det absolut värsta en förälder kan uppleva.
En timme senare va det något något bättre och då förklarade dom istället för oss att hon skulle bli gravt handikappat om hon ens överlevde... inga bra odds men det struntade jag i.

Tiden stod still och jag befann mig en mardröm som jag inte visste hur jag skulle vakna upp ifrån..

MEN

min fina flicka lurade döden och idag firar vi hennes 14 födelsedag och hon är helt frisk..något som läkarna inte ens kan förklara, inga svar finns så hon är mitt mirakel!!!

Grattis min underbara Liza på din födelsedag!!


Rapport om läget på Vita Sand!!

Satt och mös i förtältet med massor av ljus och en värmefläkt igår kväll, vid läggdags brassade mannen på värme utav bara satiken i husvagnen... kl 3 vaknar jag av att jag nästan flyter bort..kollar termometern som står på 32 grader...svettigt värre, hehehe
jag skulle synda där mitt i natten och körde näven i godispåsen och det kändes som jag körde handen i en koskit för det va en aaaaaning smält. " somliga straffar gud medsamma" tjiiiiiiii fick jag för att jag skulle synda med en godisbit mitt i natten ;)

idag fick vi sovmorgon, käkade smarrig frukost och nyss tittade solen fram =) Vi ska nog dra en böj till Kalmar för vi har ju en födelsedags tjej i familjen på måndag!! så kanske hittar vi något som faller damen i smaken...

Ska läsa Barran nu så vi hörs sen mina kära läsare OCH glöm inte " ta vara på dagen"!!

Kram kram


Nu har jag internet i husvagen, hahahaha

Kära bloggläsare!

kan med glädja meddela er att jag nu har internet även i husvagnen så nu kan jag överösa er med inlägg även när jag är där!!!

Bra ellerhur, då slipper ni ju sakna mig så mycket!!

hahahahaha

Nu sitter jag i bilen och är snart framme vid vårt smultronnställe, underbart!!

puss


OTTO HAR ORDET!!

JAG, OTTO igen!!

Ville bara snabbt meddela att jag anar en liten liten doft från Älva nu, men det verkar trögt...

Håll nu tummarna för mig please att det är nåt på gång, för mitt testosteron har skjutit i höjden.

jag är lättretlig och tjafsig säger matte, jag kan hålla med lite, men det skulle jag ju aldrig erkänna för henne.....

Skulle bara säga det, nu ska vi snart till husvagen så det är bäst att hålla sig framme så man får bästa platsen i bilen..

Vi hörs/ OTTO


VIKTEN & JAG!!

Nu kommer bikten jag utlovade i början på veckan..

Förra helgen gick det väl sådär, det va lite bra mycket kalorier och mattiderna va det också lite si å så med, ajajajajaj inte bra de ni!!

Men veckan har gått ganska skapligt får jag lov att säga lite missar här och var, men verkligen helt ok ändå. har inte mätt eller vägt mig, gissar att jag stått still nu, men på tiden sedan jag började har jag iallafall blivit av med 5 kg. Så jag ska vara nöjd, det gör inte mycket om det tar tid, bara vågen går lite neråt och inte uppåt.

Så i det stora hela är mycket nöjd och jag tänker mycket på vad jag stoppar i foderluckan..lite tabbar och missar här å var det räknar jag med och det unnar jag mig ibland också.

Så viktresan fortsätter precis åt det hållet jag vill.

Sådär ja nu har jag biktat mig också så ni vet läget.

Jag är fortfarande en älskare av knäckemacka med makrill och kokt ägg, så det består mina frukostar ofta av=)

Vi hörs snart och kämpa på med era viktresor ni som jag vet siktar åt samma mål som jag!!

KRAM KRAM


To much....men humöret på topp

ja denna veckan har det varit ös...jag gillar inte när det blir fööör mycket och jag gillar absolut inte stress, den gör mig sjuk. Så igår va det dags för lite migrän igen, men tack vare min svärmor löste det sig=)

Så helgen är välkommen!!

INGA måsten för jag, mannen å Ludde drar till husvagnen och där finns inga måsten alls som det oftast finns hemma och helgens väder verkar ju inte vara det bästa så vi siktar in oss på husvagnsmys med ljus, ljus några ljus till och goa filtar, mumsig mat...

Städning å grejer hemma tar jag på måndag för här är fullt av ungar över helgen med datorer å grejs, men dom är alltid så duktiga för den delen så det brukar va snyggt städat när vi kommer hem som tur är. Det är pli på barna minsann, hhahahahaha

Ha en underbar helg mina goa läsare!!

All kärlek till er


OTTO HAR ORDET!!

Hallå där igen!!

Försökte mig på ett litet skämt med matte såhär på kvällskvisten och det gick ju sådär, hmmmm

Jag fick en blick som jag inte riktigt vet hur jag ska tolka.... raka vägen till giljotinen såg det ut som men jag kan ju ha fel, vem vet??

Hur som helst kom hon ut från duschen och jag å brudarna hade just varit ute och nattapinkat och ev gjort nr 2 då för dom som kände att det tryckte på...

Jag höll mig och gjorde inte nr 2

Jag valde istället att lägga nr 2 precis utanför toadörren så när hon kom ut vad hände då må ni tro??

Full träff, bulls eye!!

Hon klev rakt i högen som blev platt som en pannkaka, hehehehe

Hon tvärvände och gav mig en blick som.... jaaa fan vet, så road verkade hon som sagt inte va!!

Va är det med henne??
Kan hon inte tåla ett simpelt jävla skämt... ok jag bedger att tajmingen inte va den allra bästa, men lite kan hon väl skratta iallafall. Fatta att hon inte ens drog lite på mungiporna, hmmm dåligt tycker jag.

Ska väl tacka dom där uppe antar jag för att vi hunnit käka ikväll annars hade jag väl inte fått nåt typ..

Inget kul ska man få ha tydligen,... skita på en gräsmatta, hur jävla roligt är det på en skala då?? Dag efter dag efter dag efter dag...lite variation skadar väl inte??

Älva har inte börjat löpa än så det kan man ju inte heller roa sig med......

Ja ni fattar hur det känns va?

Inget sovandes i mattes säng lär det bli inatt heller, livet är hårt för en hund som mig!!

So long/ OTTO


Funderar på ett hembesök!!

Till en "kär gammal hönsvän"!

Som jag trodde hade glömt bort mig nu när jag inte har några höns längre, men det hade hon visst inte fick jag veta av en slump, hihihi!!

Så nu tycker jag det är på sin plats med ett besök hemma hos denna damen och se hur hon har det och höra vad hon har att säga om livet i stort och smått...

Innan avfärd får det nog bli ett besök på både bageriet och systemet för kalorier i alla former gillar hon, både från bakelser och vin =).... Så några bakelser och några buteljer kommer väl till pass!

Ska bli ett kärt återseende  med mycket kacklande!

Att komma oanmäld blir mest spännande, hon gillar ju överaskningar, tjooohooo och jag tror inte att hon väntar på att jag ska komma men som man alltid säger den som väntar på nåt gott, hihihi

Love It



LUKTAR SKIIIIIIT!!!!!

Här doftar det som om nån gjort nr 2 på fel ställe, typ i brallan!!

Men så illa är det inte, det är inte illa alls om jag ska va ärlig för det är kålpuddingen som nu är klar som sprider sin ljuvliga odör i hela huset!

Så det första tonåringarna kommer säga när dom kommer hem är detta:

FAN VA DET LUKTAR SKIT

Så nu ska jag smaska lite kålpudding innan vi ska på dansen, senare ikväll ska jag bikta mig också, har inte glömt det...

Bjuder på lite blandat sålänge

___________________________________
















På språng!!

Hemma en snabbis, ska snart hämta Ludde, sen blir det hem igen innan det är dags för dans i kalmar...

idag mår gräsmattor och blommor bra när det kommer lite regn på dom, jag mår också bra, hahaha trots att det regnar... Det får regna hur mycket det vill så kan det väl ha regnat klart tills helgen då alla barn är lediga och vi kan njuta av en SOLIG helg, det tycker jag låter som en alldeles utmärkt ide.

Funderar på mat just nu, är sugen på kålpudding så det får det nog bli idag.... oooops kom på att jag ska bikta mig också ang viktresan, det får jag ta å göra om en stund. Först hämta Ludde och ge lite healing till en behövande, hörs snart goa vänner!!

KRAM


Sorry.....jag veeeeeeeeeeeeet

Blev inget bloggande under helgen vid havet med familjen, hade fullt upp med att njuta av allt underbart runt omkring. Blev både healing och meditation vid ett favvoställe alldeles intill vattenbrynet, sagolikt!!

Vi solade, läste, lekte och käkade massa god mat OCH jag å tjejerna tog premiärbadet för i år, svar JA det va kallt men härligt ändå!!

Vädret va ju otroligt fint hela helgen och inte va man särskilt sugen på att åka hem när det blev söndag kväll..VILL HA SOMMARLOV!!

Så ni förstår nog att jag inte hann med att blogga, hahahahaha

Nu är det hur som helst måndag igen och denna veckan är det mycket på agendan, jobb, möten, tandläkare och massa annat skojsigt...

Hörs senare och trevlig måndag på er kära fina läsare


DAGENS VYKORTSBILD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

detta är MAGI!!


DAGENS SKRÄCKÖDLA!!!!

hoppas verkligen inte ni får mardömmar nu, känsliga varnas!!



vackraste häxan i världen!!

ELLER??


SOM ATT BEFINNA SIG I EN SAGA!!!!!

Hade självfallet med mig kameran när jag drog på skoltripp med Ludde och hans klass, jag njöt av allt vackert och delar gärna med mig till er!!

TITTA OCH NJUT!





Dom fina Kanadagässen hade fått småbebbar!





Vi lekte och fikade i slottsparken och himmel va vackert det är där!



Check this out, man blir ju bensvag så fint det är!

__________________________________________












KOLLA IN DENNA som kommer NU...

helt otrolig:



det är en hängbok för er som inte är så inne i klorofyllets värld...ni ska få se hur den ser ut inne i

välkommen in:







______________________________



bara ett par till nu





Så dagen har varit till belåtenhet, trots att byteatern inte är min grej, inte Luddes heller tyckte han för det va inte så kul, men miljön i slottsparken med min smarriga laxsallad, fåglar och glada barn det va guttans det!!

Jag skrattade gott åt min man som ringde och frågade hur det va på byteatern för han vet att riktigt sååå kulturell är ju inte jag..
jag sa då att man blir imponerad av deras engagemang för dockor, klipp och klistra, och teater..en helt egen liten värld där inne, men NEJ det lockar inte mig..

Han svarade då:
Ja det är nog mycket böngroddar där du...

Hahaha har man fördomar då eller??

men han tänkte ju på lite sådär lagom bohemiskt, skapande, djuuuuuuuuuuuupa waldorf människor

precis sånt som jag gillar, men neee ingen teater, ja ja nu har jag upplevt det iallafall OCH en massa annat härligt som föll mig alldeles förträffligt i smaken!!


OTTO HAR ORDET!!!

undrar bara va det är frågan om!!!!

NÄR??

NÄR??

NÄR i helvete ska frugan börja löpa så jag får bestiga???

ÄR det för mycket begärt??

Jag bara undrar...


Skolresa imorn då!!

08.05 går tåget från nybro till kalmar, med på det tåget är förhoppningsvis jag och Ludde å resten av hans klass..
Då mina vänner ska vi gå på byteatern och en runda på slottet va det visst med...


Ni som känner mig skrattar nu det vet jag.

Ludde följer inte med om inte jag följer med så givetvis gör man ju det då, men eftersom dagis/fritids fröken är det sista jobbet på planeten som jag skulle välja så kan ni tänka er själva hur taggad jag är, hmmm men det ska bli roligt ändå för är Ludde nöjd är jag nöjd =)

För honom är detta en jätte grej och fixar han detta ökar ju hans självförtroende och det gillas skarpt.

Så imorgon ska jag vara fritidsfröken OCH kulturell, de ni, inte varje dag det precis!!

Nu ska jag krypa ner in the bed så sweet dreams allihop.

Natti natti


Detta med tekniken...

är inte min starkaste sida, verkligen inte Jontes heller!!

Igår skulle han för jag vet inte vilken gång i ordningen typ 111 ringa till Telia om vår ena digitalbox..

Man får ju då som många säkert vet säga sitt ärende som då alltså va:

DIGITALTV

Jonte säger med bestämd röst:

BREDBANDsTELEFONI

Å jag bara: Vad säger du?? DIGITALTV är det ju, hahaha

Han lägger på igen och får ringa om och säger då:

Bredbandste... eller jag menar Digitaltv...

Vi har inte ens bredbandstelefoni så va han fick det ifrån vet jag inte....

Han gav mig ett gott skratt iallafall och tvn fixade sig också!!

MIN MAN I ETT NÖTSKAL


VIKTEN & JAG!

Har gjort en smygvägning, kunde inte hejda mig längre....

och jag har gått ner, YES YES YES va glad jag blir att det redan visar resultat..

UNDERBART, så nu är jag om möjligt ännu mer taggad:)

Trots en bit annanaspaj igår, hehehehe ni ser, min teori stämmer.. Jag tror ju inte på benhårt superstrikt diet utan lyx någon gång ibland, min teori funkar, jiiihaaaaaaaaaaaaa


Å så står den där så fint!!

Ja nu står den där så fint i ugnen och väntar på att få ge mina smaklökar en aha-upplevelse...

Tröttna på den??

NEVER, love it, måste ha, beroende totally!!

Så är det med den saken.


VIKTEN & JAG!!

Blev grymt sugen på annanspaj som jag är beroende av så jag tror jag ska baka en sådan och lyxa till det med en bit ikväll!!

Lyxa eller Synda... beroende på hur man ser det ;)


Vikten & Jag...

Det rullar på...

detgår riktigt bra också:)

Längtar tills jag ska väga och mäta mig, kan liksom inte vänta känns det som..

Vill ni ha några tips från mig på frukost/lunch/middag??

Här kommer ett par iallafall som är favoriter hos mig.

Jag är ju ganska dålig på att äta frukost men en favvo har blivit:

kokt ägg
knäckemacka med makrill

eller

äggröra

Sånt kan ju gå ner fast man inte är så hungrig på morgonen, måste ändå säga att jag blivit mer hungrig nu när jag börjat viktresan och sköter måltider.

Lunch/middags tips

Man kan ju välja om man vill ha det till lunch eller till middag:

spenat med hackat ägg

"pytt" med blandade stekta grönsaker(använd olja) med tex..
champinjoner, paprika,zuccini, lök, broccoli, blomkål, sockerärtor, majs..

Böngroddar, vattenkastanjer,vitkål jaaa ni får väl köra en skåpsrensning helt enkelt, man kan ju variera i det oändliga utan att tröttna.

Vill man ha det till middag kan man ju göra som jag och ta överblivet kött från dagen innan och skära ner och blanda i pytten, HUR GOTT SOM HELST!!

en annan favorit är sallad, denna gillar jag:

Lax Och tonfisk Sallad

Gurka, Tomat, Majs, Oliver, Blandad sallad, Rökt lax, Tonfisk i vatten och ev lite fetaost, rädisor...detta blandar jag ihop med en liten dressing gjord på italiensk krydda, basilika, vitlök och örtkrydda, mums mums

gör lite extra och ha till dagen efter..

det brukar jag göra med det mesta, perfekt när man vill ha det klart snabbt och då blir det inte att man slarvar heller.

Sista för idag nu då....

Igår va jag sugen på köttfärspaj, jag gjorde en fast utan pajdeg...märkligt va?

Stekte oxfärs och chaminjoner, lök, vitkål, zuccini, broccoli, majs, paprika la detta i ungsformen på med en äggstanning och skivad tomat och lite ost, skjuts in i ugnen och färdigt!! Ät en enkel sallad till och jag lyxade med en dressing på gräddfil och diverse kryddor.

Åt det till middag igår och till lunch idag, helt perfa =)

Smaklig Spis

__________________________


Regnig måndag med mycket innehåll!

Himlen är grå här just nu och regnet slår mot rutan. Mina jordgubbsplantor jublar av lycka för dom behöver lite regn. Tvätten som hänger ute är nog inte lika lycklig..... Jag får planera om lite och hänga tvätt lite överallt här inne idag. Snart dags för promenad också, då trotsar jag regnet för jag ska ut ändå. Ludde är inte i skolan inte Liza heller för hon vaknade med halsont och förkylning stackarn:(.

Jag ska inte till salongen förrän senare till em så här ska det möjligtvis bli lite fönsterputsning, omklädning av stolar, bakning och diverse annat. . . Läsa bok med Ludde står också på "to do" listan, "bara knyt Alfons" heter den visst.
Jag har lite ide torka idag när det gäller middagsmaten så tips mottages tacksamt!!!

Hundarna är riktigt slöa idag i det gråa vädret så vi dom ser inte så värst sugna ut på att gå ut i regnet med mig...

Vi hörs senare alla goa läsare och jag bjuder er på lite sovrums pics så länge:









____________________________


Just nu...

kollar bejby på hockey-VM som jag är enormt intresserad av (NOT NOT NOT) och jag bloggar, men ska alldeles strax hoppa in i duschen sen rätt ner i bingen...havsluften gör en trött på ett mycket behagligt sätt...

HOPPAS NI HAFT EN HÄRLIG HELG!!

ALL KÄRLEK TILL ER FINA LÄSARE!!


Balsam för själen!!



Gick en tidig morgonpromenad idag på vita Sand längs stranden, det är helt magiskt och stilla och är inte detta BALSAM FÖR SJÄLEN så säg!!!



solen värmde så skönt och en känsla av välbefinnande och lycka sköljer över en...










dear good va detta är livskvalite.....


VIKTEN & JAG!!

Helgen har gått över förväntan trots att vi varit i husvagnen, jag har syndat lite grann men det gör mig inget...det jag ska tänka på är att inte glömma bort att äta på mina regelbundna tider.. det har det varit lite si å så med lördag och söndag. Så till nästa husvagnshelg ska jag tänka mer på det. Kanske ska ha en mat klocka, hahaha

Har känt mer sötsug under helgen än va jag gjort innan, men jag kan stolt säga trots att det blev några choklad rutor, några kex med krämig ost ändå är nöjd för hade det varit innan så hade jag lätt smällt i mig en 200 grams Marabou, lite kakor, lite chips å lite andra feta å söta kaloribomber.. Nu va det ju ingen atombomb av kalorier som smälldes av utan jag nöjde mig med en lite mindre variant..typ som en granat.

Så imorgon tar vi nya tag igen med mat och motion...

Längtar tills jag ska väga och mäta mig igen, men det får vänta ett tag till.


HEJA MIG!!!

SVAR till AC: jag är drygt 170 cm


Första sommaren utan..........

Det är två som fattas mig men som finns i mitt hjärta och i mina tankar varje sekund, två som stod mig så nära som jag va beredd att göra allt för, som jag kommer älska tills jag dör!!

Min pappa som tragiskt lämnade oss i höstas och min King som fick somna in i februari, båda två alldeles för tidigt, utan att ha fått uppleva livet klart...

Vi närmar oss första sommaren utan dem och det känns i hjärtat. Att vara i husvagnen å ha det mysigt och härligt, njuta och känna lycka men samtidigt stor sorg är en känsla jag inte riktigt kan sätta ord på. Jag ser pappa sitta med sin hatt framför husvagnen, ser honom skratta när jag skojar med honom å hör honom fälla sina kommentarer om hur tokig jag alltid är med glimten i ögat. Jag kommer på mig själv med att tänka nu skulle pappa sagt si å nu skulle pappa sagt så. Att komma till insikt med att jag inte kunde göra mer, att inte ha dåligt samvete det tar tid, jag vet att man inte ska säga ordet "OM" , men det är lätt att säga, man tänker det så ändå ibland.
Att sen efter pappas bortgång förlora min allra bästa vän King, va nästa förlust som slog undan benen på mig...jag blir arg ibland när jag tänker på hur orättvist det känns, men vet att man ska va tacksam för dom åren jag fick med honom, det är jag också...men han hade liksom pappa många fina år kvar...trodde jag.

Jag uppskattar och är så tacksam för ALLT i mitt liv, jag njuter och LEVER mitt liv trots sorgen och jag ÄR lycklig, men jag saknar dom och kan inte låta bli att tänka på hur livet kunde varit "om".....

__________________________


Har haft en mysig och busig helg med min fantastiska familj med mycket skratt och BUS och jag vet att pappa skrattar gott åt oss och är njuter av att vi har det bra och jag vet att han och King har det fint tillsammans där dom är nu och går långa promenader tillsammans precis som dom älskade.

____________________

Saknar och Älskar Er Always




MEN LYCKLIGA MIG!!!!

som har en sån fin man....lyckos mig och sorry för alla singelbrudar, hehehehe

ÄLSKAR DIG MIN UNDERBARA BEJBY!!


VIKTEN & JAG..

Hur det går??
Jo tackar som frågar, det går mycket bra, långt över förväntan faktiskt så vi nösta vägning och mätning tror jag det kommer vara viss skillnad.

Jag är taggad till max och tycker jag fixar det bra att sköta mattider och måltider, likaså motion....jaa jag skryter en aning jag vet, men det får ni ta bara.

Jag kör inte efter en viss metod som typ GI, Lchf, viktväktarna  osv..utan jag siktar på att sköta maten på ett bra sätt, äta regelbundet och motionera.

Gårdagens meny:

frukost

havregrynsgröt med en liten klick äppelmos

__________________________________

lunch

spenat och kokt ägg

__________________________________

middag

skinkstek, blandade grönsaker, sås

__________________________________

kvällsmat

knäckebröd med makrill

__________________________________

jag försöker dricka mycket och äta lite frukt när jag är sugen på något....

jag är förvånad över att jag inte är sugen på godis och annat sött, men just nu är jag inte det..som tur är;)

Det kommer säkert bakslag men det tar vi då, nu är nu och sen är sen och jag är inte främmande för belöning heller så vill jag ha en liten sötsak så unnar jag mig det helt enkelt, UTAN att få dåligt samvete.

Så jag hejar på mig själv och känner mig både nöjd och optimistisk!


Ljuvliga Fredag!

Ja mina vänner då är det fredag igen och jag ser fram emot en helg med min underbara familj!

Har inga absoluta måsten under helgen, utan vi ska bara göra det vi känner för och en runda och fixa till det sista i förtältet tror jag det blir.
Vädret är ju lite till å från men det stör mig inte ett dugg!!

Hoppas ni får en härlig helg med nära och kära, ta hand om varandra och mys!


OTTO har ordet!

Jaha Hej igen då!

Här är det som vanligt, ja nästan iallafall alltid lite nytt på fronten...

Nu går jag mest och väntar på att Älva ska löpa, det är ju på G, det känner jag på lukten, men hon är inte redo än!

Idag har matte klippt av henne all päls så min snygga fina långahåriga fru är ett minne blott, numera ser hon ut som en nynazist eller som matte valde att kalla det, skabbräv.. Matte sa vidare att det är mest praktiskt nu under sommaren att ha henne nedklippt precis som jag är. Lättare om det eventuellt skulle lyckas bli några valpisar också, men det återstår ju att se.

Jag får väl ta och erkänna att jag inte tycker lika illa om Lilly längre, det är ok att ligga bredvid henne, men när hon pussar mig så får jag fan nog, där går gränsen. Hon verkar också lida av en del hyperaktivitet för hon stimmar ju mest hela tiden tycker jag, men jag har ju plats som kung i soffan uppe på kudden och där får man va ifred för hon är ju lite av en dvärg.

Nu ska jag ut så over and out, vi hörs/ OTTO


Mera eldsvådor i Ebbehult...

Undrar vad som händer där ute?

Läste i tidningen att det brunnit nu igen häromdagen..

Där ser man.....................


NY KATEGORI!!! " VIKTEN OCH JAG"

För er som missat det så har jag för ett par dagar sen startat fighten mot volangerna runt magen och hoppas nu att siffrorna ska minska på vågen...

jag ger er inga löften, men jag ska verkligen försöka ha karaktär nu att fixa detta...för vilken gång i ordningen vet jag inte, det spelar ingen roll heller för NU SKA jag göra ett seriöst försök.

Så här står jag nu just i startgropen för min egen viktresa, ni är varmt välkomna att följa med mig på den.
Känner mig som en rysk kulstöterska å det är ju inte det mest kvinnliga i min värld, så en storlek mindre eller två skulle inte va fel, så kanske man kan visa sig i bikini någon gång under sommaren...vi får se;)


STARTVIKT: 80,5 kg
____________________________

      överarm: 30,5 cm

lår: 54 cm        

midja: 94,5 cm

 höft: 108,5 cm  

  byst: 106,5 cm  


NU KÖR VI!!!!


En onsdag med syrri!

En solig varm å härlig dag med syrri och en massa kalorier senare.........

Syrri och jag har varit på en liten tripp, först Öland där vi först besökte Gårdby cafe och lanthandel.






Här satt vi i solen och smaskade på citronpaj med grädde å hallon, kikade på fina saker och hade det allmänt bra!

Sen vidare till nästa stopp Mys Blommor, där vi fortsatte vår kalorifrossa denna dag..



mums mums, jag lovar =)

sen hade vi paketöppning på uteserveringen också, för systra mi fyllde år i måndags





Jag förklarade sen för syrri att ålder bara är en siffra, inget annat mest för att övertala mig själv skulle jag tro och sneglade sen på hoppborgen dom har stående precis bredvid uteserveringen..

I cant help my self, utan jag va bara tvungen att hoppa lite trots att vi INTE va ensamna på restaurangen;)

Jag tror jag bjöd på en riktig show, för det är ju inte varje dag dom får se en sån klumpedunsa som mig hoppa å tjoa i en sån. Tror jag inte iallafall för det va ingen annan som verkade särskilt sugen på att hoppa, det beror kanske på att man blir så satikens mätt när man ätit kroppisar. jag va också mätt så jag va klumpigare än vanligt, jag kände mig inte som en gymnast precis och syrran tog en bild när jag skulle testa stå på händer, men den bilden är censur så den får ni inte se, hehehehehe











jaa ni ser själva hur roligt vi hade va..

efter detta spektalen åkte syskonparet vidare mot fastlandet igen och syrri höll sig krampaktigt fast i bilen när det gasades på...hon är farträdd å det mina vänner det är inte jag, hehehe kör man turbo så gör man ;) då ska det väl bli lite åka av ibland också när inte konstapeln är framme;)

I Kalmar besökte vi en å annan butik, hämtade ut en beställd doft till äldsta sonen som han väntat på, RUM, indiska, Åhlens...

på Åhlens va det hattprovning för syskonparet och jag köpte en jag blev kär i..


jag köpte denna som syrri har på sig, hon fegade ur så hon köpte ingen...

en liten glass slank det ner ocksså innan hemfärden så idag har nog min kropp hamnat i chock av alla kalorier känns det som..

En lyckad dag med många skratt, det gör vi snart om igen!!

Ikväll bestod mitt matintag av detta:



Rökt lax, blomkålsmos och en liten blanding av champinjoner, zuchini och sockerärter. Supergott och aningen mindre kalorier...


I ljusets sken............

Sitter på altanen..

Tända ljus och fortfarande ljummet i luften, helt otroligt, helt underbart skönt!

Funderar över livet i stort och smått och jag kan som vanligt inte hitta nåt stort att gnälla över, det lilla bara skiter man i...fan va jag e glad att jag har det så bra och vaknar lycklig varje dag.  Det är ju ingen självklarhet...

Livet är här och nu!!

Tänker på er M och J, massor av styrkekramar till er!

__________________________

Dagens väder finns det ju inte mycket att klaga på er vad säger ni? Bönderna håller inte med mig visst fine, dom vill ha regn, men jag älskar detta sköna väder och min kropp älskar detta sköna väder. Vi kan samarbeta mycket bättre då, kroppen och jag!!


Har varit en snabbis i kalmar på dans med tjejerna och en ännu snabbare snabbis till Vita sand för att lämna av grejer, två promenader, innefix och utefix, sen va den dagen slut............så nu väntar sängen och mannen på mig!!

Natti natti fina läsare, all kärlek till er!


Som i en myrstack!!

ja så kändes det idag, som att befinna sig i en myrstack...

Glad att slippa bo i en sån!!

Nybro marknad gick ju av stapeln idag och det verkar verkligen inte en enda invånare missat, underbart väder också ju!! Men fy faan va trångt och jobbigt, huuuuuuuuuuuuuu där va inte mysfaktorn särskilt hög!

Den trängseln, köer, och allt annat kan ju driva vem som helst till vansinne, ärligt talat hur kan någon säga att dom älskar marknader? Det fattar inte jag, det går helt och hållet över mitt förstånd, men men jag är ju tacksam för vår stad att vi har en marknad så en sväng dit är ju ändå ett måste känns det som... Nu är det gjort och lite gulligt lulllull, foppatofflor till mig, mannen och Ludde och lite annat blev det med i kassarna hem.

Ha en underbar helg mina fina läsare.

imorn ska vi iväg på danstävling, tjejerna ska ge järnet på dansgolvet och vi ska försöka hinna med lite annat också under dagen(vi har ju ett födelsedagsbarn i familjen som blir 11 på måndag)..


All kärlek till er


Fan va bra vi har det!!

har inte tid att skriva nu, men ni som har mig på facebook vet redan va jag menar.....

vi svenskar fattar nog inte hur bra vi har det...........


Dagen va först så :) sen så :( sen så :) igen..............

Berg och dalbana idag!

dagen började bra träffade hel mysiga tjejer på salongen som jag tycker mycket om och det är härligt att göra någon glad!!!

sen blev det en djupdykning som va mindre rolig, ibland är jag nog för ärlig tror jag, men thats life och alltid lär man sig något och det känns ändå skönt att somna gott om kvällen när man vet att man har rent mjöl i påsen...men det löste sig iallafall såååååå nu ikväll sitter mungiporna där dom ska va igen dvs uppåt.

Har lagt mig i sängen och väntar på att min bejb ska joina mig här, min fina fina bejb!!

Tack för idag och imorn återkommer jag med nya friska tag igen kära bloggläsare, veeet att jag varit lite små seg ett par dar...

natti natti


Sköna maj, men det vet i fan!!!!

Nu är vi ju då inne i maj, men är den så skön??

Jag tycker det är svin kallt idag iallafall.................

Lite trött och lite frusen ligger jag nu i vår sköna säng och pustar ut lite, vi har satt upp förtältet och styrt lite med det, bra blev det också!! Så nu ska bara golvet in också sen är det fix och färdigt för inflyttning....där ska vi förhoppningsvis ha många lata soliga dagar i sommar!!

Kan man vara bakis trots att man inte druckit en droppe?? För mig känns det lite så iallafall, det va trots allt valborg igår och va gick ut på stan en sväng och kollade på folket och bilarna... tog lite blandade kort som jag ska lägga ut, hehehehe
Många snygga åk va det och jävligt många pilsnerhäckar också, så lite plåtdunk såg man ju underkvällen, lite håriga rövar och annat också. Ungdomarna skötte sig exemplariskt va jag vet iallafall;), ingen verkar särskilt hängig idag heller..

Men nu får vi väl ta och välkomna sköna maj så det härliga värmen kommer till oss, för idag är det ju absolut för kyligt OCH blåsigt...

Är grymt sugen på mandelkaka med grädde och jordgubbar, hoppas min älskling ordnar det till mig och stillar mitt begär!!!

Hoppas ni hade en härlig valborg igår och att ni mår som ni förtjänar idag!!

Kramar till er fina läsare


RSS 2.0