Valborg med allt va de nu innebär????

Detta med VALBORG!!
För mig betyder faktiskt inte valborg nåt speciellt alls om jag ska vara ärlig och det är jag ju såklart:)
Möjligtvis innebär den lite ångest!!

Har man ett gäng tonåringar behöver man ju inte vara särskilt intelligent för att förstå va dom tänkt göra idag...SUCK!!
Ni som känner mig vet vad jag har för inställning till dehär med alkohol..
Fast asså man är ju totalt IQ befriad om man inte inser att ungdomar ska på dedär med alkoholen, det är väl bara nåt alla går igenom förr eller senare, helst senare..
Jag gillar det iallafall INTE..
Men vi ska ha en mysig lugn valborg här hemma iallafall och hålla alla tummar å tår på att ungdomarna sköter sig..
ANNARS JÄVLAR så det så..

Hoppas ni alla får den helg som ni önskar<3
All kärlek


Spetor, Träning och inga cigg!

Jag gillar INTE spetor i mina kvinnliga händer...dom brukar iallafall vara kvinnliga med långa fina naglar med läckra lack på:)
Fast just nu är dom inte så läckra alls faktiskt, dom existerar helt enkelt inte förtillfället...gillar INTE det heller....

Det har varit lite för mycket av vedklyvning, snickeri på hönsgårdar och annat så det fick helt enkelt bli så...för hur jag än gör så har inte dygnet mer än 24 h och eftersom jag total vägrar att stressa så måste det istället prioriteras. Så nu blir det korta osexiga naglar tills jag får lite mer ego tid... Tur att det är mitt yrke att göra snygga naglar så jag fixar det själv=)

Träningen rullar på och det är såååå skönt..ME LIKE!!!
Rökfri är jag fortfarande och har nu passerat 4 veckor, känns fortfarande som jag har förlorat en vän och den känslan vill jag få bort..för det är ju ingen vän...det är ju ett monster. Saknar fortfarande att få slå ner röven  i stolen ute och njuta av en cigg...jau jau jau ska inte gnälla en massa över det nu... fast jag saknar det iallafall.PUNKT.

Men jag njuter av livet, av solen, av familjen, av vännerna, av allt som får mig att må bra och jag mår verkligen bra i själen och då kan jag också leva med att inte kroppen mår så bra alla dagar...

ALL KÄRLEK


Lyckliga Jag!!

Lyckliga jag som har det så underbart!!!



Va bara tvungen att säga det, hihihihi

Nu är det dags för en lite kurs jag ska gå på, ska bli super kul, väntar på min älskade vän Carina som ska hämta upp mig!!
Ha en underbar lördag och njut av allt som är positivt, resten ger ni faaan i..slösa ingen energi på det som inte gör dig glad och välmående=)

All kärlek från mig


Får man skryta lite till??

Asså är det fortfarande lagligt att skryta med sig själv eller??
Jag riskerar att bryta lagen annars, så nu är jag väl sådär bitchig och märkvärdig igen och jag bjuder med glädje på det isåfall*ler så smilbanden går ihop i nacken*

Skryt nr 1:
är fortfarande rökfri

Skryt nr 2:
Jag har byggt ett fint hus till min ena Brahma grupp idag, utan en enda blå nagel
(brahma är en hönsras för er som inte vet)

Skryt nr 3:
rensat lite till i trädgårdslandet

Skryt nr 4:
byggt klart en hönsgård också de utan blånaglar

det räcker nog så för idag..

behöver kanske tilläggas att kroppen min inte gillar när jag är så aktiv, för jag behöver en lift för att resa mig ur soffan...

Måste lägga till en till.........

Skryt nr 5:
Har världens bästa man och världens bästa barn, är lyckligast i världen<3
att vakna upp med dem varje dag är en lycka och att få känna sån kärlek varje dag är en gåva jag är rädd om, underbart:)

En bild på den goaste ludde!!!
Det är synd om er som inte fått äran att träffa honom, han är en kille man INTE glömmer och han har den vassaste tunga häromkring, hahahahaha
Min minsta lilla älskling<3




Gör som alla andra idag...

Idag gör det trots att jag verkligen inte brukar...dvs gör som massor av andra..
När man inte har så mycket att prata om så funkar ju alltid klassikern:

Att gnälla om vädret!
Det är ju ett samtalsämne som man kallpratar om i brist på annat, såna samtal hatar jag..jag vill ha innehåll i mina konvensationer med andra, annars kan jag lika gärna skita i att prata, jag hatar kallprat och ytligt snack..

Men idag gjorde jag det trots allt..


kallpratade om vädret, jag tycker det är lite väl blåsigt och kyligt just nu..typiskt april asså!

Kändes aningen märkligt att gå emot sig själv så, hahaha nästan lite kul faktiskt..

Dock känner jag att innehållslösa samtal, som inte tillför nåt alls inte är mycket att hänga i granen, men ibland så;;)

Nu ska jag göra nåt fan så mycket viktigare OCH som tillför mig massor av energi och som får mig att må som en drottning(de e jag ju också), mysa och gosa med min stora kärlek=) UNDERBART!!


Ved, kycklingar,förtält, å en jävla massa kärlek!

Detta med ved är nåt vi ägnar massor av tid åt....... gillar jag det??
Svar:
NEJ

det är en udda motionsform kan man lugnt säga, men ärligt talat är den pissigt tråkig. Fast när jag väl står där i den gigantiska högen så blir jag nästan manisk..
Hjärnan upphör att tänka på annat än just bara ved ved ved ved..

Det är verkligen ingen ide att stå där å tänka på hur trist och skit bee det är utan man kör bara på som en skiva på repeat...
När jag tänker på ved så ser jag inte direkt ett mysigt scenario med en sprakande brasa framför mig, där man sitter å myser med sin älskling.
Jag ser:

Ett stort berg med stock som ska kapas å klyvas..en sisådär 50-60 kubik, blåa naglar, trasiga naglar, spetor i fingrarna, såsgspån i skorna, slö kedja på motorsågen, svett å lite svordomar...
Varför utsätta sig för detta år efter år undrar ni säkert??

Svaret på den frågan är jävligt enkel: Det är helt otroligt underbart att bo här ute på landet och då är det ett pris man får betala för detta paradis!!!

Kycklingar har det också kommit i helgen, myyys myyyys myyyys va gulliga dom är, ska lägga i ca 80 ägg idag igen...såhär finns det en hel del kycklingar just nu!!!

Igår i stormen va vi på Vita Sand och satte upp det nya förtältet till husvagnen, morsan va ett nervrak innan hon såg att det passade så jag sa bara til henne i en vänlig men bestämt ton att ta en Valium å gå och räfsa löv istället så det gjorde hon, hehehe. Allt passade perfekt och det blev skit bra, kroppen mådde inget vidare efter det så jag däckade i bilen på väg hem, sen va det bara mys å kärlek resten av kvällen...det orkade  jag med iallafall=)

Imorn är det Bup igen för Ludde och han har redan sagt att han inte orkar svara på några jävla frågor, hmmmm undrar hur det blir imorn....inför förra veckans besök hade jag en muta. Det va leksaksaffären efter Bup, så det gick bra, men dyrt så denna vecka har jag ingen muta eller morot som jag väljer att kalla det......hon lär nog få höra ett å annat imorn, hoppas hon är van!!


Tränat har jag såklart gjort idag med....I`m still rökfri=)


All kärlek
J.


Flimmerhåren på sin väg tillbaka..

rethosta som fasen från å till...värre än när jag rökte, det måste va dom där bortrökta flimmerhåren som är på väg att växa ut...undrar om dom har nån jäkla växtvärk eller nåt för det irriterar mig lika mycket som en speta i fingret...

15 dar idag, 16 imorgon för er som har svårt att räkna

jag SAKNAR att röka, saknar belöningen när man dammsugit och ska sätta sig och ta den där goa ciggen, vill inte sakna det men det gör jag.

en dag i taget....

men visst fasen är det skönt att kunna säga

Fråga: "röker du??"

Jag svarar:
jag??, neheee du det gör jag inte

stolt som kalkontuppen i min hönsgård

har badat fotbad och vårdat sulorna lite så nu ska jag bara ligga här och må gott och känna hur duktig jag faktiskt är..rent av ganska bäst...

Klart jag är bäst, hahahaha

Om ni känner att det luktar så är det väl mitt skryt, det överlever ni säkert..

Take Care//J.


Grått hår och ägg i stora lass!

Jaaa ikväll har jag gått och blivit gråhårig också...finns ingen hejd på åldrandet!
Mina ljusa slingor är väck och det tog bara en dryg timme...och jag har inte färgat det eller använt mig av kemiska preparat...billigt va det också=)

Jag har nämligen börjat sopa å dammsuga väggar och tak i lagårn...ni som har höns vet hur dammigt det blir och jag gillar varken damm eller skitigt hos djuren. Så det blev till att börja lite idag, en del är iallafall klar..så nu ser du ut som dom bor på Hilton Hotell igen...

Eller iallafall Ebbehults hönshotell och det är då fasen inte så illa det heller, mina höns har ju både speglar, tavlor, koppar prylar på sina väggar och det är du ju fasen inte alla som har!!

Efter denna afton vet jag iallafall en sak och det är att jag inte kommer bli en silver räv när jag blir äldre...GREY HAIR är inget för mig!!

Har lassat in ett gäng ägg i ena kläckaren igen, dom får verkligen arbeta för högtryck nu kläckmaskinerna...men jag vill kläcka allt vi ska ha fram nu så man kan stänga av dem när det börjar bli bad väder!!

Nya hönsraser har det ju också tillkommit, skit kul iallafall för oss eller mig åtminstonde.

Jag är fast, beroende helt besatt av dessa underbara djur i alla möjliga raser, färger och storlekar...

Skit kul läsning för er som inte gillar djur, hahahaha

Vill ni kanske hellre läsa om tvätt, städning eller nåt annat kul??? ja det kan ni få göra en annan dag..för nu har jag inte tid, ska mysa mysa mysa mysa mysa med min älskling <3 det mina vänner det är livskvalite.
Sånt, livskvalite, det har vi mycket av här ute i skogen!!!
Take Care//J.


Vår 3 årige påfågel hane, visst är han vacker...
på bilden nedan kommer en ännu snyggare herre, eller NOT!!



Bildäck är skit bra värpreden=)


RSS 2.0