ÄLSKAR mitt nya beroende=)

Fasen va härligt det är med träningen, så rörlig i kroppen som jag är nu har jag inte varit på mycket länge, konditionen är betydligt bättre den me...wonderful

Jag älskar denna nya drog, ett nyttigt gift dock..Fast kroppen strejkar ibland givetvis, nåt annat räknar jag ju inte med, men skit ner dig mupp kropp, jag är envisast i hela världen...
Fråga min man, han vet, hihihi

Vågen ska man ju egentligen skita i, men har smygvägt mig och den står kvar på samma trista siffra..resultat kommer ju inte direkt jag vet, muskler väger mer jag vet det också...fasen va jag vet mycket det hör ni va??
Fast målet är ju ändå - 10 kg

Idag blev det två pass på gymmet morgon och kväll.
Äldste sonen och jag gymmade på morgonen och ikväll hade äldsta dottern sitt gympa pass och jag hade ju inte ro att sitta där en timme och vänta så det blev ett pass till:)
Imorn säger jag kanske inte =), då kanske det blir =( istället, den som lever får se..
Jao jao, må va hänt ifall jag knappt kan röra mig för det är det värt isåfall, idag känner jag mig mycket nöjd iallafall.

Otålig som jag är så vill jag snart se lite resultat och då får jag väl ta en och annan djupdykning i träsket bland värk, värk värk och mjölksyra.

älskar iallafall min träning mår lika bra av det som av meditation, det är faktiskt som en slags meditation det med att gå där i min egen värld på gymmet, man rensar skallen samtidigt som man gör av med energi och fyller på med massvis av ny..en helt underbar kombination.

Nu ligger jag här på soffan och gosar lite med min älskling och ett par keliga hundar, maken käkar godis men jag hoppar över, är inte ens ens sugen..undrar om det är ett bra eller dåligt tecken när jag nte ens är sugen på en chokladbit. Jag väljer att tro att det är ett gott tecken..

Os för hela slanten på tv, inte min favvo, men ganska skönt att somna in till, heheh så vi får väl säga så för idag..

Hoppas ni har det lika underbart som jag
All kärlek
J.


Tjohoo, termobyxorna ryker ikväll....

Knappt så jag själv tror det är sant, men mätaren visar dryga 20 grader...så ikväll åker nog termobyxorna av..min man kommer bli lycklig då, hehehe

Jag bor för närvarande annars i dessa varma goa brallor...


Melodifestivalen pågår för fullt på burken och jag är väl inte så vidare intresserad, inget alls om jag ska vara ärlig...kul å kolla va dom har för utstyrslar är väl lite spännande kanske..
Andreas Jonsson är också rätt okej att vila ögonen på men annars nääää!

Har haft en fantastiskt bra dag idag, härligt=)

Åkte å tränade på fm och idag hade jag kraft och energi...funderar på om jag skulle börja tänka lite på kalorierna också. För om jag fortsätter såhär, äter mycket och tränar massor jaaa då ser jag väl ut som en rysk kulstöterska eller diskuskastare om ett år.. har ni sett deras ryggtavlor??
Älskar mina träningspass och faktiskt är det så att trots jag har den där muppiga störda värksjukdomen, kassa njurar och att jag kan få skitont efter träning så mår jag underbart bra när jag tränar=) Det rensar liksom hjärnan på skit och kroppen på slaggprodukter och den kombinationen är ju kalas bra!!!


Så nu funderar jag på om jag ska ta tag i det där med maten också, vägrar räkna kalorier å sån jäkla skit, men jag kanske inte måste äta av alla mina kakor som jag bakar till familjen, jag kanske ska försöka låta bli den där chokladen på kvällen som jag belönar mig med, jag kanske ska låta bli den där bearnaise såsen ibland?? Hmmm hör ni hur trist det låter, man lever ju bara en gång på denna jorden...
Får nog ta och hitta en egen väg i detta som med allt annat, jag älskar choklad, jag älskar såser och jag älskar njuta av allt gott som finns i livet=)
men jag får nog som sagt begrunda detta lite och välja mina tillfällen när jag ska frossa i mig dessa smarriga kaloribomber, det andra goda som finns i livet kan jag fortsätt njuta av heeela tiden..


Så nu ska jag väl fortsätta ha min härliga lördag här, ska väl börja med att dra av mig termobrallorna, hehehehe, men täcke å kudde i soffan det blir det iallafall=)

Åt en skita god paj här ikväll, ska nog lägga ut receptet som jag hittade på förut så ni kan testa själva..

men inte nu, hehehehe

Älska och lev
Johanna


Vet ni om nån lägenhet??

Vårt hus är nästan 400 kvadrat, 10 rum å kök, kallt som satan just nu....
Så om ni vet om nån lägenhet på minst 7 rum å kök, minst 26 grader, badkar, helst bubbligt där man får ta med sig en drös ungar, hundar och ca 150 höns, kalkoner och påfåglar och en mormor.
Då är jag intresserad..iallafall idag.
Jag betalar bra!!

Nu Madde ska jag svära, så blunda;)

Jag är så in i helvetes jävla satans cp skit trött på att frysa..

Jag vill svettas..så där mycket så man känner sig äcklig, så man vill ställa sig i en iskall dusch..sådär svettig så man nästan får ont i huvudet..
så varmt vill jag ha det nu

Självklart ska den lägenheten jag söker va utan störande grannar och dom ska inte va moderater heller, hahahaha

Vilken jävla gnällröv jag är nu, hihihi

Men allvarligt!! vad har hänt med den globala uppvärmningen, vad är växthuseffekten denna vintern??

Förstår inte moder jord att vårt gamla hus inte orkar med denna kyla?? Det är liksom inte gjort för en genomsnittstemp på -10 grader, jag orkar inte heller med den, vedpannan orkar inte med den, min älskade man som nästan bor i pannrummet orkar inte med den å veden jaaaa den är ju för fasen snart slut..HUUUUUR ska detta sluta????

Hit med lite plusgrader nu då tack

jag lovar att jag inte ska gnälla när hela lagårdsplanen ser ut som ett stort gyttjebad, bara det blir plusgrader nu...please!!

Livet är hårt här i skogen, men ack så underbart=)
Lite frys gnäll tål ni väl eller??
På gymmet är det enda stället som jag frivilligt tar av mig kläderna och där jag njuter när jag står i duschen..där tar ju inte varmvattnet slut när man ska skölja ur balsamet och det är ju varmare än 12 grader när man kliver ur duschen.. det är tortyr att klä av sig i vårt badrum för tillfället..

just nu är jag lite avis på alla som har det varmt å skönt, men det är jag nog inte så länge till för när takdroppen sätter igång här och geografin runt omkring mig exploderar i grönt, då är det ni som blir avis på mig... att i ord beskriva hur underbart det är här då det går inte..
Då har jag vips glömt hur mycket jag frusit=)

Jag bor i PARADISETS LUSTGÅRD och det är livskvalite det kan jag lova..................lite kallt nu bara

Men snart, mycket snart hoppas jag det vänder, kylan alltså!

Veckan har varit intensiv och ni som känner mig vet hur dement jag blir då, så denna helg ska vara utan måsten som vanligt..
det blir till att slappa, träna, umgås, njuta och älska livet <3

Så kära ni, det är inte snön jag gnäller om, det är kylan..fast såklart en fördel med om snön försvann det skulle ju va att jag kan sätta igång att bygga nya hönsgårdar, det skulle vara trevligt att kunna börja med innan midsommar om nu snön försvunnit tills dess...


Såååå nu var det slut kluttrat här för idag, ska krypa ner hos min varma gosiga man, han är för övrigt alltid varm, härligt härligt att ha en varmblodig herre=)

Huset är fyllt av tonåringar här i helgen..undrar om jag ska gå å smyga på dom å tjuvlyssna lite innan jag kryper ner??? hmmmm får se, det dom kanske hör att jag skallrar tänder å då blir jag ju avslöjad..

Ha en underbar helg vänner å ni andra

All kärlek till er från mig<3


Vilket uppvaknande!!

Idag vaknade jag upp med frost i ögonbrynen.... kändes det som iallafall..

Gubben glömde eldvakten i natt kl 2 så han missade att slänga in ved vid natt passet.
Jag har erbjudit mig att ställa ner en tältsäng bredvis pannan i källaren, men han har tackat nej till erbjudandet konstigt nog.

Tycker snart att moder jord ska börja le åt oss här på jorden så vi får lite mildare temp.
När mätaren visar +5 så kommer det kännas som rena högsommar värmen, iallafall inne i vårt hus, har man tur då så kanske man kan få uppleva att titta på innemätaren och det står +22, HÄRLIGA TANKE=)
nu är jag ändå nöjd för min älskade make, har tokeldat och 19 grader det ni...det har ändå respekt med sig de..

Jag kunde till och med lyxa till det med att dra av mig termobyxorna nu ikväll, så nu ligger jag i soffan med enbart, mysbrallor, tröja,morgonrock och täcke...UTAN termobyxor=)

Märkligt nog är det bara jag och min kära mamma som tycker det är lite kyligt, för varken make eller barn klagar, så v klagar inte heller högljutt, vi klär på oss..

Låter jag pissig, det är jag inte, jag har det super mysigt här i soffan och jag har en varm gosig kelig make som mer än gärna värmer sin fru!!

Fast visst fasen vill jag har vår!
Jag vill att äggen ska spruta ur hönsen så jag kan fylla mina kläckare, jag vill plocka vitsippor, jag vill höra takdropp åååå vad jag vill mycket..

men jag vill inte se vad som göms i snö och kommer fram i tö, en heeeeeeeeel del löv och lite annat smått och gott skulle jag tro, hmmmm

får väl hyra in ett fotbollslag till att räfsa denna gigantiska gräsmatta, eller köra lite barnarbete är en annan tanke..
jag kan stå för fikat, hehehe

Härliga vinter med vacker snö, härliga vår med massor av tö!!
Alla våra årstider är härliga, jag är bara en aning frusen....


Så i natt går älsklingen upp och eldar, enbart för min skull=)
Så då slipper jag vakna med frost i brynen imorn, det låter väl härligt??


Ta hand om er och era nära och kära....snälla snälla lev livet och försök se glädjen i det lilla. Att bara döma och leta fel hos allt och alla är fel sätt.
Positiv energi och positivt tänkande, det är vad vi människor borde tänka på lite mer.

ALL KÄRLEK FRÅN MIG


Så var de dags igen...

för en härlig helg!!!
Ljuvligt

har haft ett par tuffa dagar denna veckan, så denna helg är mer än välkommen hos mig..

har en känsla att en manlig förkylning är på ingång så jag ska ta de vackert ett par dar, kurera mig i soffan lite, ta sköna promenader i vårt vackra sago landskap, umgås med bästa bästa bästa familjen och bara älska livet=)

Jobb och måsten denna helg är lagbrott.

Har just kikat lite på lets Dance, duktiga dom är..Ludde/ waldemar sa precis:

Va fan är det med dom?? Dom är ju inte kloka på tvn..
han tycker dom beter sig ganska underligt
han gillar reklamen bättre..den kan han utantill

Ligger här och väntar på kladdkaka, grädde och exotisk frukt, det ligger jävligt högt på min gilla skala..
Waldemar frågade just hur många portioner man fick
EN svarar mormor
men asså för fan vi e ju bara 9 pers, (de räknade han snabbt ut), då kan man väl få 2..han tyckte vi va några här ikväll..här i familjen annorluna är vi ofta många=)


Nu är visst kladdkakan klar för servering...så far åt helvete med er jäkla kalorier för här ska de smaskas..

All kärlek



RSS 2.0