Lite mindre gnäll nu då=)

ja ja ja, jag vet att jag va lite grinig i mitt förra inlägg, men det får ni tåla.
Bloggen heter ju som bekant Johannas Ego..
och då är det faktiskt tillåtet att gnälla lite också.
Ibland är jag gnällig, men oftast inte..

Nu ska jag vara sådär äckligt positiv som en del brukar säga att jag är, hehehe

Dagen, denna underbara söndag, sista dagen i denna månad..som för övrigt är den månad på året jag gärna hoppar över har varit super bra.
Nu ligger jag här i min älskade slitna soffa,med min äkta hälft, täcke och kudde å väntar på att naglarna ska torka.
Vi har fixat ute hos djuren lite idag, lagat god middag, rensat lite här och var, TRÄNAT, fixat naglarna på mig själv och morsan och haft de sååå skönt!!

Som vanligt vill jag påminna er om hur tacksam jag är för livet, för min familj, för allt och för all kärlek som bor här hos oss, ni kommer höra mig säga det många gånger..ni som känner mig väl vet att jag inte glidit fram på en räkmacka genom livet och det har nog gjort mig till den människa jag är idag. Till den människa jag verkligen ÄR och vill vara och kommer vara.

Nej, jag är inte religiös, tillhör inte Jehovas Vittne eller annan vidrig sekt.

Jaa, jag tror på högre makter, ödet, universum, moder jord och alla energier som finns omkring oss.

Jag är ödmjuk och värnar om mina nära och kära precis som alla andra, mitt hjärta bankar för mycket annat också som jag inte ska dra nu för då får ni läsa i flera timmar...:)

Älskar livet och lever livet..på mitt sätt och inget fattas i mitt liv.
Jag är mycket rik, multi miljonär

dock inte i  pengar, men i kärlek och harmoni, det är faaan så mycket bättre.
Så jag har ett mycket rikt liv=)

Fast förbannad kan jag bli sååå in i helvete

på många saker, dock går det över super snabbt och jag ödslar ingen energi på att gå omkring å va arg..det förstör bara för mig själv.

Jag kan tex bli helt störd på när folk bara tjatar om pengar pengar pengar, dom som alltid gnäller om hur fattiga dom är å blablablaaaaaaa
Det är oftast inte dom som gnäller mest som har det sämst, för dom som verkligen har det dåligt dom säger inget alls.
Jag är ingen fattiglapp enligt mig själv asså, vi har alltid mat på bordet, vi har allt vi behöver, vi lever bra här i vårt spökslott(lite kallt just nu bara)...

Vi har livskvalite=)

Men shit va jag blarrar på är nu då..naglarna är nog torra för länge sen så jag får fortsätta en annan dag..

All kärlek
J.


Moder Jord är inte glad!

Denna kyla är håller oss i ett järngrepp...
Moder jord måste vara väldigt besviken på oss människor här på jorden!!

Jag vill inte kliva ur sängen, det är snart uppe i 13-14 grader här inne..får köldskador av att bara tänka på att jag snart måste ut till hönsen..

jag tror verkligen moder jord straffar oss, vi får skylla oss själva, suck!
Tsunami, jordbävningar och annat hemskt..nu ska vi straffas lite här i sverige också..

Jaaa, jag är fullt medveten om att det är vinter, men alltså 20-25 minus grader i södra sverige är ju inget vi har under längre perioder...tills nu.
För nu har det varit såhär kallt länge, fööööör länge!
Allt fryser ju sönder!

Gnäll gnäll gnäll och lite mer gnäll!

Måste bara gnälla lite till..

Kan man vara allergisk mot kyla??
Isåfall är jag det.

Kroppen kan jag knappt förflytta mig med för den blir så stel och värkande, att hålla i en penna är inte att tänka på...detta är inomhus..
När jag sen går ut, vilket jag absolut måste för jag har djur att ta hand om så börjar jag hosta när det är så kallt..

Det enda bra är som jag sagt innan med kylan är :
INGA GETINGAR

men det är också allt..

Sååå nu var jag väl färdig med gnällandet för idag, tror jag iallafall...lovar inget, hehehehe


Det är Söndag!

Vi hörs sen..

Bye, bye


Däckade för en liiiiten stund idag!

Har inte känt mig hundra på hela veckan så jag har tagit det lite lugnare med träningen..men några pass har det blivit. Jag och min muppiga kropp måste ju komma överens och denna veckan kom vi fram till att ta det liite lugnt men ansträngningarna.
Idag har kroppen och jag varit en runda på gymmet och jag kände mig i form, tydligen höll kroppen inte med riktigt.
Fick ett rejält blodtrycks fall eller va de nu va och segnade ner till en liten hög på golvet..
Jorden gungade en stund och alla röster omkring mig lät som om dom pratade i glasburkar.

lite läbbigt faktiskt, men jag repade mig faktiskt och käkade en banan.
Fattar inte riktigt varför jag blev sån, hade ju käkat gröt frukost å allt, hmmm

Mår bra iallafall så jag hoppas det inte återkommer, hade ju en period för ett tag sen när jag svimmade flera gånger utan anledning, märkligt!!

Men men ingen ide att sia i det nu....

Mamma och jag har gått en rask promenad nu i em också, skit härligt väder va de, friskt och skönt!

Så nu ska jag inte va flitigare idag, nu blir det mer bilkörning istället..ska hämta Ludde/Waldemar hos Carina, där han varit hela dagen, lite andra barn ska iväg på olika håll, så denna helg blir det endast två barn hemma.. nästan barnledig, hihihi. Nee fyy va tomt, jag gillar de faktiskt inte.

Min lilla mamma ville på en åktur imorn, så jag får väl ta ut den nyblivna pensionären på en tripp till IKEA och köpa lite värmeljus för det går det åt i massor här i spökslottet.

Så alla ni i detta vinter Sverige, ha nu en underbar helg med massa MYS OCH KÄRLEK för det ska jag ha iallafall=)

HUGS N KISSES


Ludde/Waldemar



Här har inte hänt några nyheter som kommer hamna i senaste "Se & Hör", inga paparatzi fotografer som smyger i granhäcken... tur för dom för vår en jycke skulle nog mer än gärna uppskattat ett smakprov från dennes rumpa, hehehehe

Här är allt lugnt och fridfullt, just sådär underbart som vi vill ha det, med undantag för Ludde då, ursäkta Waldemar är väl bäst att skriva nu eftersom han döpt om sig själv.. På honom är det full sula, all or nothing det är nog hans motto;)
Men vi har ju honom inte på dagis för tillfället och han mår så otroligt mycket bättre av att slippa allt stim, högt tempo, höga ljud och massor av olika intryck..

Som tjuren ferdinand som trivs bäst under sin älskade kork ek, sån är Lu..Waldemar, fast han sitter inte så still såklart, han luktar inte på blommorna heller, han avskyr dofter.

Trots att han är på G här hemma hela tiden, utom när det är data och tv-spels tid då är han still, så är det ingen frustration eller ångest inom honom, utan mer bus och lek:)

Självklart får man många kommentarer över att vi väljer att ha honom hemma ganska mycket, men i samråd med läkaren så har vi kommit fram till att detta är det bästa för honom just nu iallafall, lite dagis tid kommer det iallafall att bli framöver..

Det kan störa mig en aning att andra människor ska ha åsikter om det, vad vet dom??? Ingenting alls är svaret.. dom pratar om hur viktigt det är med kamrater, pedagogiken på dagis och att lära sig massa annat..

Här hemma är det struktur, förberedelser och pedagogik som gäller och vi är många i vår familj, allt funkar kalas bra för det mesta, undantag finns dock...
alla i familjen måste lära sig hur det är att ha en familjemedlem med ett neuropsykriatiskt funktionshinder och det är en omställning..
men inget har blivit sämre

snarare tvärtom

den livskvalite vi har i vårt liv önskar jag att alla fick ha!!
Stress är bojkottat här, detta är en stressfri Zon=)

Jag har full förståelse för att inte alla människor har kunskaper om såna lite speciella barn som vår lilla "Waldemar", men trots det så ska det tyckas hit å dit till ingen nytta..

Ett ex.
Ett utbrott i affären..
nån säger:
Jag skulle aldrig acceptera att mitt barn skulle bete sig sådär......huu vilken ouppfostrad ungjäkel!!

Vad????
Jaa, ibland måste väl även en kille som han få följa med till affären eller har jag fel, ibland kanske något händer som gör att han blir tokarg eller jätte hispig och ibland går det alldeles utmärkt.

Alla som har någon kunskap om dessa barn vet att det INTE går att kommunicera i det läget, det går inte att skrika å ryta, det går inte prata pedagogiskt...han är i det läget inte mottaglig för någon kommunikation, det är total stopp..
Visst han kan svära och låta illa, tyvärr jag vet..
men det är ingen ide, det bästa är att handla det man ska klart lite snabbt, betala å gå..

sen får det hela lugna sig och då kan man prata.
Tyvärr är det också så att han inte lär sig av konsekvenser, så straff eller annat funkar INTE.

Det är en hel vetenskap och alla funkar olika såklart.

men han är världens goaste lilla unge, ett geni å en buse, han får oss att skratta varje dag många många gånger, han är ingen ouppfostrad ungjäkel, han är bara en liten kille med särskilda behov!!


Nu är klockan snart 23.15 och än har inte John Blund kommit till Waldemar ska ge honom lite healing nu så somnar han snart..

Take Care

LOVE johanna


Det vore va olagligt.....

Asså jag vill ju inte gnälla om vädret egentligen, det är ju som en saga nu när man tittar ut på de vackra landskapet....men fy faaan för denna kyla, min kropp och jag gillar inte den.. Jag stör mig på mig själv att jag känner ett behov av att gnälla för det är kallt, men det är ju föööör kallt.
 
Bönder är annars ett kapitel för sig som alltid alltid ska gnälla på vädret, för kallt, för varmt, för blött, för torrt, för blåsigt aldrig är dom nöjda...lite sån är jag ju också nu känns det som..fast bara lite, jaaa för hmmm tror faktiskt aldrig att ni kommer få höra mig säga att det är för varmt, älskar vår, sommar och underbar värme och att ligga i gasset på Vita Sand med familj,vänner och god mat, bada å ha det härligt..åååååååå jag blir ju helt sjuk av längtan efter det.. DET enda jag INTE saknar är getingar, de är en mycket stor fördel med vintern att dom vidriga jäklarna inte finns:)

Såå nu är jag klar nu har jag fått gnälla av mig lite om kylan om det känns bättre vet jag inte, det jag däremot vet är att min man har eldat som en liten slav idag, bjudit familjen på middag, snart blir det dessert, mums och fram tills dess ligger jag här i soffan, käkar godis, läser och njuter av att inne temperaturen har besegrat 19 graders strecket... Så jag har egentligen ingen jävla anledning att gnälla för jag har det såååå underbart bra och känner en enorm lycka och tacksamhet för allt i mitt liv:)

Men det vore iallafall va olagligt att det är så kallt, hehehe och jag är ingen paragafryttare..

Take Care mina vänner

Puss


Nytt beroende..

Inte nog med att jag fortfarande är slav under nikotinet, så har jag nu lyckats skaffa mig ett nytt beroende...
aningens nyttigare må hända, men ändå ett beroende!!!
men vet ni vad???

JAG ÄLSKAR DET:)

Det går bättre än va jag vågat hoppats, min störda kropp får va den tål och kanske lite till..
Visst faan har jag ont, men jag mår prima ballerina om jag bortser från värken...
tränings värken är en baggis, de är den andra värken jag vill dissa!!

Tur att jag är den envisaste jag känner så jag vet att jag inte ger mig=)

Gymmet är en klar favorit såklart, det visste jag ju redan, har ju testat en hel del den gångna veckan, så den kommande veckan hoppas jag att det blir ett spinning pass bland de andra passen.
Har spinnat en del förr om åren, men efter dom passen va det alltid svårt att ta sig fram efteråt...
asså de va ju värre än efter man tryckt ut en 5 kilos unge..så inför kommande spinning så får jag antingen köpa vadderade byxor, använda libero eller vuxen blöja för så ont i maskineriet vill jag då fan inte ha..
Kanske är inte sadlarna såna tortyr redskap längre, utvecklingen kanske har gått framåt en del??
 Hoppas hoppas

återkommer med svar!!

La till några nya maskiner på gymmet igår så jag är helt förtummad över hur många muskler jag har i min kropp som jag inte visste fanns, dom borde ta slut snart...hur många finns det egentligen??

Trenden fortsätter
beach 2010 here I come, snart iallafall....


Överlevde=)

jag överlevde tränings passen, jag ännu inte fallit i koma....
maj gaad

har en ganska stark aning om att jag imorn kommer känna att jag har muskler som jag inte hade en aning om ens existerade..
men imorn är det dags igen..

har startat trend beach 2010 och jag har ett mål iallafall..
har förvarnat min älskade man att han får ta hjälp av en lift för att få upp mig ur sängen imorn.

Core va helt okej, inte världens roligaste, men ändå helt okej för det kändes att det va effektivt.
Sen va de då detta med Yoga....
YOGA
är ingen lek..
fy fan va svårt, andas rätt in å ut, rörelser som är för en elit gymnast..det krävs helt klart övning om man ska få ut nåt av den, då kan jag tänka mig att det är super...
jag va mest rädd att jag skulle skita på mig när man låg där med röven rätt upp och upp å ner, sen skulle man ju komma ihåg andas samtidigt...

nu är man iallafall igång och ska hålla igång, ska faan inte ge mig...

go johanna go johanna go go johanna

Love J.


Nu är det gjort!!

Jupp, nu har jag gjort det!!

Nu är det avklarat...
Tog mig till friskis och anmälde mig, ikväll är det dags så så snart går startskottetnför min nya träningskarriär=)!!
Vilken befrielse!!
Unngefär som när man blivit av med oskulden, skönt att ha det avklart liksom........

Första passen blir Core och Yoga
på torsdag blir det gymmet...
Så om jag blir frånvarande några dar så är det för jag gått in i koma av träningsvärk!

ha det bäst för det ska jag ha..


En lördag hos oss i skogen.....

Jahopp så har snart denna lördag också gått= ÅNGEST!

Gillar lördagar
gillar att inte ha så många måsten, eliminerar så många som möjligt!
Plockat lite hemma, fixat med djuren, handlat, vilat lite, umgåtts med familjen och bara haft det myys hela dan.
LOVE IT
såna dagar är sköna..

Mötte en gammal kund till mig när vi och handlade och hon blev så glad av att se mig(och jag henne såklart), hon frågade försiktigt om jag börjat jobba igen... hon har under min frånvaro gått till en annan, men hon har saknat mig sa hon och visade naglarna, hua vilken syn:(...vid ett sånt tillfälle blir jag påmind om hur mycket jag saknar naglar...blir förbannad när jag ser hur dåliga naglar det görs på många salonger.
Självsäker???
Jaaaaa faktiskt för jag är bäst på mitt jobb och det skäms jag inte för=)

Så denna lördag har varit glad, skön och inte lika bitande kall...

Min mamma är här några dagar å det är skönt för hela familjen, inte för hon behöver städa, laga mat å dona, fast hon får ju såklart göra det om hon envisas..
Annars gör jag det gärna själv och hon blir fullt sysselsatt med att lyssna på Ludde och leka med honom.
Just nu spelar hon FIFA med honom....stackars mamma, hehehe, det är en helt ny upplevelse för henne och jag kan inte tänka mig att den kommer som nr 1 på hennes topplista...
När då Ludde är fullt upptagen med att underhålla mormor så får jag helt plötsligt tid att ägna mig åt de andra barnen, mig själv och min kära make=)

Så summan av det är att alla blir nöjda, glada och en mycket trött mormor somnar som en gris på kvällen...inte Ludde då om tror det för sova är helt onödigt om ni frågar honom, det gör han bara för att tiden ska gå fort så de andra vaknar...somnar sist och vaknar först, ungefär så är det!!

Ibland sitter vi skift här, min älskling och jag när ludde inte somnar..
han fyller snart 6 år och på dom 6 åren har han inte sovit en hel natt, fast vi är ju vana nu;)


Nu är det nog dags för en liten smarrig ost bricka tycker jag det känns som... standard när mammsen är här likaså taco som stod på menyn idag..

Imorn drar vi med oss mormor till pulkabacken

återkommer med bildbevis

Njut nu av denna kväll, imorn är det ju söndag så då får ni njuta av den istället..
Hugs N Kisses


Va Sjuk eller bli Sjuk, det är frågan de??

Ibland kan man verkligen fråga sig om man ska välja äta en medicin eller avstå??

Jag har en sådan sjukdom som många bara skakar på huvudet åt, kallar för kärringsjuka eller inbillningsjuka och som drar med sig en massa andra sjukdomar på köpet!!

Den jä-la sjukdomen är högst verklig för mig för jag lever med min kropp varje dag, och önskar att alla människor som inte tror den existerar skulle ha den 1 vecka och få lära sig en läxa.

Det har tagit mig snart 2 år att inse att såhär är det och gilla läget!!!
Envis som man är sen födseln så ville jag inte riktigt det, men har dock varit tvungen....

Det jag också bestämt är att jag inte ska göra mig själv till ett offer, JAG ÄLSKAR LIVET och detta är inget jag dör av, det finns saker som är 100 ggr värre och människor som har det 1000 ggr värre än jag. Därför pratar jag sällan om sjukdomen, det hjälper ju liksom ingenting...
Men hur som helst så är det ett helvete ibland iallafall, att inse att man inte kommer kunna göra allt jag kunde innan, att vara begränsad..DET är jäkligt jobbigt för mig..
Att min familj ska bli lidande är nåt jag inte kan acceptera, när jag i olika omgångar fått ligga inne när njurarna muppar sig eller nåt, sånt avskyr jag..HATAR sjukhus och lukten där, urk!

Men nu har jag sen en tid tillbaka hittat en väg som funkar som gör att allt flyter på och kan ha det livet jag ÄLSKAR=)

Sjukdomen kommer vara en följeslagare genom livet och så må de vara, den får faan ta och acceptera mig också och det jag vill göra. PUNKT SLUT!!

Så nu efter att jag inte kunnat jobba på min älskade salong på ett tag har jag beslutat att öppna igen, dock inte full tid men lite är bättre än inget!!
Salongen väntar på mig för det är min egen och jag har GRYM ABSTINENS!!!! MÅSTE GÖRA NAGLAR, har ju tjuvstartat lite för det är många som väntat på mig!!

Älskar mitt jobb!!
Tack alla trogna kunder för ni väntat på mig, nu är jag back in buisness!!!

LOVE IT...

Men lyssna här nu, skulle ni börja äta denna???

Mycket vanliga och vanliga biverkningar:

* onormala ofrivilliga rörelser

* sömnighet, yrsel, illamående

* starkt behov av att bete sig på ett ovanligt sätt

* hallucinationer

*förvirring, trötthet, sömnlöshet

* minnesförlust

* synstörning

* paranoia

* spelberoende

* tvångsmässing köpmani

* hypersexualitet

* lunginflammation

* huvudvärk

och massa massa massa annat...

Jisses för helsike, jag blir ju sjuk av att läsa det, hur fasen skulle jag inte bli om jag åt dom då..
Vem vågar äta nåt sånt??

fasen man kan ju bara fantisera ihop en scenario lite snabbt..

tömma kontokortet på 1 timme, somna i affären, plus spela bort krediten, köra av vägen pga av paranoia och synstörning, glömma bort vem jag är och få hallucinationer att ambulansen är ett UFO, våldta läkaren på akuten............
NEJ Tack farbror doktorn jag avstår nog från denna medicin..

känner mig faktiskt ganska frisk nu helt plötsligt

Tack och hej, jag går nu

Byter nog läkare, han måste vilja mig illa eller är det min man han vill åt???

jaa ni hör ju själva, man blir sjuk bara av att läsa om det...

Hahahahahaha

Fasen va bra jag mår nu=)

Ha det bäst

LOVE J.


Inget kvinnojobb, men va gör man??

Jag är faktiskt ganska ofta både man och kvinna i vår familj...
Inte så att jag går omkring i makens kallingar och leker kille å försöker stå upp å pinka men andra grejer
tex nacka tuppar!
när man gift sig med en man som springer ner i källaren och gömmer sig när yxan ska fram, då är det ju lika bra att göra det själv...jag har ju förklarat att det inte är han jag ska hugga huvudet av...(än iallafall, hehehe)

så på det viset funkar det här
Så idag har jag ägnat ett par timmar åt detta jobb, fast idag va de hos en vän till mig som behövde lite hjälp.
Med mig hem hade jag jätte tjusiga höns som jag fick av henne*glad*!

Men asså, det är ganska skönt att kunna lite av mycket en sån där allt i allo, då slipper jag tjata hål i huvudet på gubben min när jag vill ha en hönsgård, jag snickrar själv istället..höns måste ju inte bo i president svitar, det räcker ju med att det fungerar!

Så jag kan ju både lägga till hobbysnickare och hobbyslaktare på mitt cv nu, det måste ju skit bra merit om jag nu inte ska söka jobb som telefonförsäljare eller nåt!
Tur jag har ett jobb redan kanske.

Så i vår familj är inte allt mansgöra eller kvinnogöra, det är helt könsneutralt, DET GILLAR JAG!!

j.


Mina sötisar och min monsterhund!



Detta är mina små bortskämda knähundar som heter Otto och Älva, min fantastiska schäfer hund King!!
Visst är dom tjusiga, King visar väl inte sin bästa sida här men han är grym min KING!!
puss


En envis jävel..

Med risk för att vara tjatig....
RÄVEN igen..

ikväll fick den dock inget att käka med sig och sprang härifrån med eld i röven för jag släppte ut min monster hund som direkt visst vad han skulle göra.

Imorn ska han väck, för är den såå envis trots att den hämtade 20 djur igår så har han nu mött en som är ännu mer envis. JAG!!!

Herre gud jag måste ju visa vem fan de är som bestämmer här!

20 djur i sitt förråd och ändå inte nöjd, det va mig en ego jäkel, för nåt ska jag väl få ha kvar???
Den som gapar efter mycket mister ofta hela....

Thats it


LIZAS SUPER GODA FISK!

Denna är super god, ni måste testa!!!!

Lizas fisklåda!

4 pers.

800 gram valfri fiskfile
margarin och mjöl
salt
grädde
chilisås
riven ost
dill

Smörj en form och pudra lite mjöl i botten.
Lägg i fisken och salta.

Blanda grädde och chilisås.
Häll över fisken.
Strö på ost.

Gratinera ca 20 min i 200 grader.
Strö över dill när den är klar.

Servera med potatis och en god sallad.

Smaklig Spis

Kram J.


Räven från helvetet..

Har haft ett ovälkommet besök på gården, de flesta ovälkomna brukar få smaka på tänderna från vår schäfer King, men tyvärr tyvärr låg han här inne och njöt av sin skönhetssömn.

Så mina älskade Brahma höns 15 st blev rävmat, de aset passade samtidigt på att ta mina fina löpankor..Så nu är det 20 fjäderfä mindre här på gården:(

Jag anser precis som alla andra att djuren har sin rätt att leva och det gäller ÄVEN mina höns..Jaaa, jag vet också att det är naturens gång och sånt händer. Fast tyvärr kan jag i detta ögonblick inte känna det minsta ödmjukhet mot denna jävla räv. Skulle gärna fylla den med bly utan att tveka!!!!
Men jag ska nog lyckas överlista den, har gjort det förr.
Men han har säkert en fru och många barn som kommer vad de lider, men efter denna kupp mot mina höns så har dom nog fyllt sitt matförråde för ett bra tag framöver.
Skit också, jag är inte att leka med just nu när det gäller rävar iallafall;)

Luddes medicin kommer inte förrän på fredag så vi får härda ut några dar till, de va de beskedet vi fick när vi köat på apoteket i över 1 h. Stackars personalen på det stället va skäll dom måste få över dessa köer där, tycker synd om dom och om deras chef som måste ha den arbetsmiljön.
Tacka vet jag min arbetsmiljö, den är härlig den*ler*!!

TAKE CARE
j.


Ludde= virvelvinden!

Hmmmmm
Nu är jag lite trött, mest i skallen och öronen...resten av skaran i familjen håller nog med.
Luddes medicin är slut och det är mer än olyckligt....

Det är KATASTROF!

Han mår inte bra då och det gör tydliga märken i det dagliga livet. Då kan ju inte vi heller må bra såklart och det blir ingen vila, ingen ro. På sin höjd blir det 4-5 h sömn på en natt och från det att han slår upp det blå tills det slår ihop är det plattan i mattan för Luddes del..han ångar fram som om det brann i röven och tar inte hänsyn till nån eller något.

Tur att man på "äldre"(inte så gammal) dar har lärt sig hur man hanterar ilska.. det hjälper inte att bli arg på honom, det hjälper inte att tjata, det hjälper inte att straffa för han förstår INTE konsekvenser av sitt eller andras handlande..
Det är en hel vetenskap hur han fungerar, men vi är en bra bit på väg!
Men hur faaan kan medicinen får ta slut??

Han äter ju olika sorters mediciner som långt ifrån alla läkare har licens till och nu va det ju självfallet så illa att han läkare va utomlands, sen va hon sjuk..
SUCK

Medicinen finns inte heller i lager på vårt apotek, så nu väntar vi på den..hoppas HOPPAS den kommer hem imorn.

Asså hur fan kan det får bli så..ska man behöva vänta på att få sin medicin för att läkaren är bortrest eller sjuk??
Det tycker banne mig inte jag.
Visst han dör ju inte utan sin medicin, men han mår DÅLIGT, ska en 5 åring behöva det för att läkaren inte är på plats?? det är FEL

Nu tar det oss minst en vecka att få ordning på allt igen när han väl fått sin medicin, dagis är inte att tänka på nu, det klarar han inte.
Han behöver ha det så lugnt som bara möjligt går omkring sig, med strikta rutiner och planering.
Tur att vi har en arbetsterapeut som hjälper oss mycket och vi har en hel del hjälpmedel hemma, men det är alltid ett heltidsjobb att få hans/vårt liv att flyta.

Det finns ju 4 barn till i denna familjen som har rätt till sin tid och behöver sin tid...

Livet är underbart och Ludde är helt fantastisk men för att livet ska vara sådär underbart krävs MYCKET av oss alla i familjen OCH han behöver sin MEDICIN!!

Så håll tummarna att den kommer imorn!!

J.


Min egna EGO blogg!!!!!!!!

Yes Yes Yes

Nu har jag redan klarat ett av mina nyårslöften.
Egentligen gillar jag ju inte nyårslöften... det beror nog till stor del på att jag brukar dra till med såna jobbiga jävla löften som att sluta röka, gå ner mina 10 kg, träna mer...

Nu va istället ett att börja blogga, ett roligare löfte än att sluta röka:)

Jag tycker ju ofta mycket om mycket så nu kanske jag slipper tjata hål i öronen på min man och vänner för att få min röst hörd....här är det ju ingen risk att öronen trillar av på nån stackare.

Men en liten varning är kanske på sin plats, för det är ju en ego blogg.
Finns det nån stackare därute som inte tål höra min sanning utan att få ett psykbryt är det kanske bättre att låta bli att läsa bloggen, hahaha

Jag vill inte ha ett nervsammanbrott på mitt samvete.

Take Care
J.


RSS 2.0